Perfume experience

Een eigen parfum maken, iedereen kan het!

Ontdek de verschillende geurnoten tijdens een Perfume Experience. De geurnoten zijn gerangschikt op geurfamilie: bloemig, fris, oriëntaals of houtachtig. Hierbij zijn de base, midden- en topnoten op elkaar afgestemd. Dit maakt het makkelijk om een exclusieve parfum samen te stellen dat aansluit op jouw wensen en persoonlijkheid.  Selecteer je favoriete geurnoten en stel je eigen geur samen! Uiteraard begeleiden en adviseren wij je waar nodig. Scent Studio biedt de Perfume Experience aan op twee manieren: de Perfume Bar en via workshops.

Voor wie?

experience2

Voor wie?

Een super origineel idee voor een (bachelor / bachelorette) party. Ideaal voor toeristen als bijzonder aandenken aan de stad. Uniek als (bedrijfs)uitje met vrienden en collega’s. Ook als je geïnteresseerd bent in parfum, dan is deze workshop voor jou! Kortom, voor iedereen een bijzondere ervaring om nooit te vergeten!

 

Duur

+/- 1,5 uur

Workshops

Workshops (omgeving Rotterdam)

Na een leerzame en interactieve introductie over parfum ga je direct aan de slag met het maken van jouw signature scent. Je krijgt in totaal drie mogelijkheden om je parfum te maken en te finetunen. Ook zijn wij er om je te adviseren zodat je tevreden bent over het resultaat. Uit de drie gemaakte samples, kies jij de favoriet. Hierna maak je je definitieve sample. Aan het einde van de workshop breng jij je eigen creatie in sampleverpakking (5 ml) mee naar huis.

Kosten

34,50 EUR per persoon

Materialen en jouw zelfgemaakte parfum (5ML) zijn hierbij inbegrepen. Eventuele extra kosten voor de locatie en zijn hier niet bij inbegrepen.

Locatie

Scent Studio heeft zelf geen workshop ruimte. De workshops kunnen gegeven worden in besloten huiselijke kringen. Ook kan er een locatie gehuurd worden. De kosten hiervoor komen bovenop de kosten van de workshop. Workshops op een locatie buiten omgeving Rotterdam zijn eventueel ook mogelijk bij groepen vanaf 8 personen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Perfume Bar

De Perfume Bar biedt een toegankelijke en snelle manier om zelf een parfum te maken. Je selecteert je favoriete geurnoten en wij stellen samen met jou direct je parfum samen, Net zoals bij de workshop krijg je direct een 5 ml sample verpakking mee. Bevalt de parfum goed en wil je graag een fullsize verpakking? Geen probleem! De formule krijg je mee op en kaartje met instructies hoe je een bestelling kunt plaatsen. Een origineel idee voor bedrijfs- en huwelijksfeesten. Ook staat Scent Studio regelmatig op evenementen zoals de Swan Market.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op!

×