Perfume experience

Geur brengt herinneringen en emoties naar boven. De keuze voor een parfum is dan ook erg persoonlijk. Wil je echt iets bijzonders en unieks dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid, dan ben je bij Scent Studio op het juiste adres!

Voor verschillende gelegenheden en doelgroepen biedt Scent Studio een Perfume Experience. Je kan hierbij denken aan parfum workshops tijdens een vrijgezellenfeest, maar ook aan een Perfume Bar op een (bedrijfs) evenement.

Zowel aan de Perfume Bar en tijdens een parfum workshop kan je op een leuke en leerzame wijze een parfum samenstellen die aansluit op jou persoonlijkheid en voorkeuren. Uiteraard krijg je ook een sample (5 ml) mee van je signature parfum.

Voor wie?

Toeristen

Uitje met vrienden

Bachelorette party

Bedrijfsuitje

More

Blog

Kitten Fur

Demeter heeft onlangs een nieuw parfum gelaunched: Kitten Fur. Speciaal gemaakt voor alle crazy cat ladies. Als groot kattenliefhebber ben ik erg benieuwd hoe de geur ruikt. Ondanks dat heb ik wel zo mijn bedenkingen of er iemand is die wil ruiken naar hun furry friend. Demeter heeft wel vaker parfums met opmerkelijke namen zoals Sushi, Pixie Dust en Dirt.  Demeter is in Nederland niet in de winkels verkrijgbaar. De parfums zijn wel te bestellen via hun website: www.demeter.com  

Neutraliseren koffiebonen geur?

Toen ik bij Sephora werkte stonden er altijd glaasjes met koffiebonen bij de geurenwand. Het idee was dat je even aan de koffiebonen kon ruiken om zo je neus de neutraliseren voor het geval dat deze verzadigd raakt. Is het echt zo dat koffiebonen de eigenschap heeft om geur te neutraliseren? Het antwoord is heel simpel: nee. Een neus kan niet verzadigd raken, je neus staat namelijk altijd ‘aan’. Geur kan niet geneutraliseerd worden, net zoals je smaak niet kan neutraliseren.

×