Perfume experience

Geur brengt herinneringen en emoties naar boven. De keuze voor een parfum is dan ook erg persoonlijk. Wil je echt iets bijzonders en unieks dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid, dan ben je bij Scent Studio op het juiste adres!

Voor verschillende gelegenheden en doelgroepen biedt Scent Studio een Perfume Experience. Je kan hierbij denken aan parfum workshops tijdens een vrijgezellenfeest, maar ook aan een Perfume Bar op een (bedrijfs) evenement.

Zowel aan de Perfume Bar en tijdens een parfum workshop kan je op een leuke en leerzame wijze een parfum samenstellen die aansluit op jou persoonlijkheid en voorkeuren. Uiteraard krijg je ook een sample (5 ml) mee van je signature parfum.

Voor wie?

Toeristen

Uitje met vrienden

Bachelorette party

Bedrijfsuitje

More

Blog

Workshop Rotterdam

Goede restaurants, een divers nachtleven en een bruisende binnenstad. Er is altijd wat te doen. Veel kiezen er dan ook voor om hun vrijgezellen feest in Rotterdam te organiseren. Bij Scent Studio kan je een leuke parfum workshop doen in Rotterdam.   Vrijgezellenfeest vrouw Er worden veel leuke workshops georganiseerd in Rotterdam. Maar wil je echt een creatieve workshop doen, kom dan parfum maken! Overigens niet alleen interessant voor vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom.   Parfum maken Op een laagdrempelige manier leer je meer over parfum en ga je zelf aan de slag om je eigen parfum te maken. Deze neem je mee naar huis in sample verpakking als aandenken aan deze leuke dag. Een workshop duurt ongeveer 1,5-2 uur. De workshops vinden plaats in huiselijke kring of op een locatie in het centrum van Rotterdam (tegen meerprijs). Mocht je interesse hebben, stuur dan een berichtje naar info@scentstudio.nl   

Kitten Fur

Demeter heeft onlangs een nieuw parfum gelaunched: Kitten Fur. Speciaal gemaakt voor alle crazy cat ladies. Als groot kattenliefhebber ben ik erg benieuwd hoe de geur ruikt. Ondanks dat heb ik wel zo mijn bedenkingen of er iemand is die wil ruiken naar hun furry friend. Demeter heeft wel vaker parfums met opmerkelijke namen zoals Sushi, Pixie Dust en Dirt.  Demeter is in Nederland niet in de winkels verkrijgbaar. De parfums zijn wel te bestellen via hun website: www.demeter.com  

×